Despre împrumut

Despre împrumut
Pentru solicitarea unui împrumut ai nevoie doar de un echipament electronic cu conexiune la internet. Dacă eşti nou în Hora, selectează suma dorită şi perioada împrumutului, iar apoi parcurge pașii din secţiunea “Aplică acum” care te vor ajuta să înţelegi ce informaţii solicităm de la tine precum şi care sunt câmpurile obligatorii pe care trebuie să le completezi. Introdu toate datele necesare şi aşteaptă confirmarea noastră. Dacă întrunești toate condițiile necesare, noi iţi trimitem banii în cont cât mai curând posibil. Dacă eşti deja client Hora, trebuie doar să intri în contul tău iar mai apoi să aplici pentru împrumut. Dacă vrei să primeşti banii prin transfer bancar, poţi aplica pentru un împrumut şi prin telefon.

Ce documente sunt necesare pentru împrumut?
Pentru împrumut sunt necesare o copie scanată (fotografie) a buletinului de identitate şi o copie a extrasului de cont bancar pe ultima lună, care trebuie încărcate în contul dumneavoastră Hora.

Ce fac dacă n-am extras bancar?
În loc de extras bancar, trimite-ne pe email un document care confirmă venitul tău: — adeverinţă de venit — fluturaş de salariu (cu ştampila societăţii) — orice alt document relevant

Ce sumă maximă pot să împrumut?
Suma maximă pe care o poți împrumuta este determinată de rezultatul evaluării privind eligibilitatea.

Ce perioadă maximă poate avea un împrumut?
Perioadă maximă a împrumutului poate fi de 6 luni.

Cum aflu dacă împrumutul a fost aprobat?
După analiza solicitării, vei fi înştiinţat prin SMS şi email. Oricând poţi accesa contul tău pe platforma HoraCredit pentru a vedea stadiul solicitării.

 

 

Rambursează împrumutul

 

Cum rambursez împrumutul?
Pentru a rambursa împrumutul, puteți utiliza câteva metode simple: Mergeți la cea mai apropiată reprezentanță a băncii Dumneavoastră sau utilizați internet banking pentru a rambursa împrumutul folosind detaliile de mai jos: Beneficiar: Hora Credit IFN SA CUI: 35795481 Detalii plată – numărul de contract alocat Conturi bancare: • RO80BTRLRONCRT0336663101, Banca Transilvania • RO83BPOS71513093940RON01, Bancpost • RO07BACX0000001280623000, UniCredit Bank • RO82RNCB0082151672210001, BCR. Mergeți la cea mai apropiată locație ZebraPay (http://www.zebrapay.ro/Locations) și plătiți la terminal, urmând instrucțiunile de mai jos: 1. Selectați din meniul principal butonul: Rate Credite -> Hora Credit; 2. Introduceți CNP-ul sau numărul de contract; 3. Alegeți suma de plată sau introduceți o nouă valoare, după caz; 4. Efectuați plata. Introduceți bancnotele* una câte una prin fanta din dreapta jos. Observații: *Terminalul nu acceptă monede. Puteți primi restul pe chitanța sub formă de cod de bare.

Pot să prelungesc perioada împrumutului?
Da, poți prelungi perioada împrumutului cu un număr de zile egal cu perioada inițială. Extinderea perioadei împrumutului împreună cu perioada inițială nu poate depăși 360 de zile.

Pot să achit înainte de termen?
Da, la Hora Credit poţi să rambursezi anticipat orice împrumut, cu ZERO costuri suplimentare. Dacă nu te mai confrunți cu probleme financiare, ne poţi solicita pe email sau chiar telefonic suma totală de plată sau poți intra în contul tău Hora pentru a vedea dobânda recalculată pentru perioada utilizării efective a împrumutului.

 

 

Întrebări frecvente

 

Când se efectuează transferul banilor?
Transferul este efectuat în 15 minute de la aprobarea cererii de împrumut, dar nu mai târziu de 24 de ore lucrătoare.

Cine poate să împrumute?
Orice persoană cu rezidență în Romania cu vârsta cuprinsă între 19 şi 75 ani.

De ce sunt necesare informațiile cu caracter personal?
Informaţiile cu caracter personal sunt necesare pentru determinarea eligibilității persoanei.

Datele mele personale rămân confidențiale?
Hora Credit este o entitate juridică legală, funcționând în baza Legii 93/2009, a Regulamentului BNR nr. 20/2009 și a Legii 677/2001 adnotată prin Decizia A.N.S.P.D.C.P. nr. 200/2015. Astfel, datele tale cu caracter personal sunt protejate conform cerințelor Legii nr 677/2001 și vor fi utilizate numai pentru scopurile declarate.

Poate să solicite altcineva un împrumut în numele meu?
Împrumutul se acordă doar titularului care și-a dovedit identitatea.